Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ivanex
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tamplarie aluminiu si PVC
100 lei
Brand
Salamander si kmg
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
SC "Ivan Zheliazkov - IVANEX"

Este bazata in orasul Kavarna, Bulgaria – societatea "IVANEX" este specializata in elaborarea si montaj de tamplarie plastic si tamplariu aluminiu, fatade suspendate. Este deja anul al 14-lea in care societatea perfectioneaza in acest sector. Nu este nici un domeniu in bransa aceasta in care sa nu avem experienta si nu sa avem posibilitatea de a executa o anumita comanda.

Gradual societatea s-a dezvoltat ca prezentata la nivel local (regional) pana la nivelele national si international. Scopul echipei noastre, pe care il urmarim, este sa fim cele mai mari in acest domeniu.

Societatea "IVANEX" este una dintre primele care a impus calitatea germana de profile de societatea "SALAMANDER".
Cu profile SALAMANDER, tamplariu din PVC este o investitie excelenta, cheltielile carora vor fi restaurate foarte repede. Cladirile si camerele sunt mai comode, mai bine pastrate si mai frumoase. Fiecare elemnt din tamplarie ( profil PVC , profil de metal, acoperire, compactare ) sunt produse numai in Germania.

Uzina noastra cu echipament modern in orasul de Kavarna ne permite sa producem repede, in timp si de buna calitate, o cantitate mare de tamplarie. Avem personal foarte bine instruit in elaborarea si montajul de tamplarie.

Societatea "Ivanex" are experienta cu schimbarea de tamplarie in institutii de invatamant. Am schimbat partial ferestrele in І si ІV licee de limbi straini; Liceul de matematica; Scoala profesionala "Ivan Bogorov "; Scoala generala "Sf. Sf. Kiril si Metodiy" si alte scoli in Varna; Colegiu de medicina - Varna; Liceul in orasul de Velingrad.
Din Gura in Gura